Welkom op de website van Valérie Adam-Kessler

Franstalig kinderpsychologe, ik woon in Nederland sinds 2000 en werk voornamelijk met kinderen van 2 tot 12 jaar. Ik bied ook hulp aan kinderen in de puberteit tot 18 jaar. Ik werk vooral in het Frans maar ook in het Nederlands in Rijwijk.

Ik bied hulp aan kinderen voor verschillende problematiek thuis of op school (moeite op school, angststoornis, ADHD, gedragsproblemen, verwerking van een scheiding, concentratie en geheugen problemen, slaapproblemen…).

Compleet psychologisch evaluatie, intelligentie evaluatie, behandeling, ouders ondersteuning in opvoeding.

 Na een eerste afspraak met de ouders en het kind, zie ik het kind alleen (d.w.z. zonder de ouders) tijdens een paar sessies om goed te kunnen evalueren waar het probleem ligt. Daarna volgt een afspraak met de ouders om mijn conclusies te geven en om samen te bepalen of het kind behandeld moet worden.

Opleiding

Valerie Adam-KesslerIk ben afgestudeerd in de klinische psychologie in Brussel in 1999 met als specialisatie ontwikkelingspsychologie voor kinderen t/m de puberteit. In Brussel, heb ik in ziekenhuizen gewerkt en ben daarna verhuist in Nederland. Hier heb ik tien jaar gewerkt met jonge kinderen en heb daarna mijn eigen praktijk geopend. Ik ben lid van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en van het HGVP (Haags genootschap van vrijgevestigd psychologen).

Psychologue francaise francophone franstalige psycholoog deutsche Psychologin La Haye Den Haag psychologue problmes enfants troubles attention thrapies familiales thrapie de couple. Burn-out harclement dpression Chrystel Husson Valrie Adam-Kessler Rijswijk Zoetermeer psychologues psychologue franaises franaise French psychologists psychologist franzsische Psychologinnen franzsisch Psychologin franstalige Psychologen franstalig Psycholoog frans franse.
Powered by CouchCMS