Welkom op de website van Chrystel Husson

Ik ben een Franstalige psycholoog. Ik ben lid van de NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en werk in drie talen: Frans, Duits en Engels. Ik spreek ook Nederlands.

Ik bied individuele psychotherapie aan volwassenen, adolescenten en kinderen, maar ook relatietherapie en familietherapie.

Opleiding

Chrystel HussonIk ben sinds 1995 specialistisch verpleegkundige op het gebied van intensive care en psychiatrie en ik heb hier vele jaren werkervaring in opgedaan.

Ik heb daarnaast psychologie aan de Universiteit van Darmstadt in Duitsland gestudeerd en deze studie in 2007 afgerond. Mijn studierichtingen zijn familietherapie, ontwikkelingspsychologie en de hechtingstheorieën. Ik heb met kinderen en volwassenen gewerkt en ik interesseer mij het meest voor systeemtherapieën.

Psychologue francaise francophone franstalige psycholoog deutsche Psychologin La Haye Den Haag psychologue problmes enfants troubles attention thrapies familiales thrapie de couple. Burn-out harclement dpression Chrystel Husson Valrie Adam-Kessler Rijswijk Zoetermeer psychologues psychologue franaises franaise French psychologists psychologist franzsische Psychologinnen franzsisch Psychologin franstalige Psychologen franstalig Psycholoog frans franse.
Powered by CouchCMS